Typer og fordele ved plastrør

Rørene afKOMPAKT KUGLEVENTILer en slags almindelige byggematerialer, som er elsket af mange kunder for deres fremragende egenskaber og høje omkostninger.Derfor vil vi i dag starte med klassificeringen af ​​plastrør, og lade alle vide om plastrør.

På dette stadium er der følgende 6 typer plastrør, der almindeligvis anvendes på salgsmarkedet:

cdscdssdcs

1. Stiv polyvinylchlorid plastrør, alias UPVC rør.Den er let i vægt, lav styrke, har højkvalitets selvslukkende ydeevne og høj kvalitet kemisk stabilitet og kan bruges til dræning, spildevand, ventilation mv.

2. Polyethylenrør, alias PE-rør.I henhold til tæthedsniveauet kan det yderligere klassificeres i polyethylenrør med høj densitet, polyethylenrør med medium densitet og polyethylenrør med lav densitet.Højdensitet har høj styrke og varmebestandighed af høj kvalitet og kan bruges til bygas- og vandforsyningsrør;medium-densitet har normal stivhed og styrke, men har høj kvalitet fleksibilitet og krybemodstand;dem med lav tæthed har fleksibilitet, forlængelse Den lange hastighed har visse fordele, og dens slagfasthed, kemiske stabilitet og højfrekvente isoleringsydelse er fremragende, og den kan bruges til landdistriktsvanding, strøm, kabelkommunikation osv.

3. Tværbundet polyethylenrør, alias PE-X rør.Det har hukommelse af høj kvalitet, miljøbeskyttelse, kemiske egenskaber, korrosionsbestandighed, høj temperaturbestandighed og kan bruges til forsyning af køle- og varmesystemer i bygninger, såsom varmerør, centrale airconditionrør, varmtvandsforsyningsrør, osv. Den kan også bruges som transportrørledning til fødevarer i fødevareindustrien.

4. Random copolymer polypropylenrør, alias PP-R rør.Den er giftfri, lugtfri og meget hygiejnisk.Med højkvalitets varmebestandighed og frostbeskyttelsesegenskaber er det et ideelt varmt- og koldtvandsrørmateriale.Det bruges hovedsageligt til koldt og varmt drikkevandsforsyningssystemer, drikkevareproduktions- og transportsystemer, varmtvandsopvarmningssystemer og klimaanlæg i civile og industrielle bygninger.

5. Polybutenrør, alias PB-rør.Den har høj styrke, krybemodstand af høj kvalitet og er nem at installere og nem at betjene.Samtidig er prisen høj, rørets diameter er lille, og den eroderes let af nogle aromatiske kulbrinter og klorerede opløsningsmidler, så der er visse tabuer i anvendelsesområdet.

6. Acrylonitril-butadien-styrenrør, alias ABS-rør.Den har høj varmebestandighed, korrosionsbestandighed, krybebestandighed og er giftfri, lugtfri, hygiejnisk og ren, men har dårlige varmeoverførselsegenskaber og er ikke egnet til steder, der udsættes for sollys.I udlandet bruges det normalt til spildevandsudledning, kunstvanding og underjordisk ledning;i Kina bruges det normalt til indendørs vandforsyning, transport af ætsende stoffer osv.


Posttid: Jul-05-2022