Ikke en simpel plastik kugleventil

Kugleventiler kaldes ofte åbne og lukke ventiler, men ved du det virkelig?Det har den effekt, at det drejer 90 grader.Et proplegeme er en kugle med et cirkulært hul eller en kanal gennem sin akse.I vores land er kugleventiler meget udbredt i olieraffinering, langdistancerørledninger, kemisk industri, papirfremstilling, farmaceutiske, vandbesparende, elektriske, kommunale, stål- og andre industrier, indtager en vigtig position i den nationale økonomi.Dette papir introducerer hovedsageligt nogle funktioner i plastkugleventiler og hovedpunkterne for installation og konstruktion.

Grundlæggende ydeevne
Plastkugleventil bruges hovedsageligt til at afskære eller forbinde mediet i rørledningen, speciel form kan bruges til væskeregulering og kontrol.Sammenlignet med andre ventiler har kugleventilen karakteristika af enkel struktur, lille volumen, let vægt, mindre materialeforbrug, lille installationsstørrelse, hurtig omskiftning, 90° frem- og tilbagegående rotation, lille drivmoment og så videre.Den har gode væskekontrolegenskaber og tætningsevne.

I de seneste år, i henhold til kravene til anti-korrosion og syre og alkali i forskellige industrier, er en række plastventiler blevet udviklet med fremragende ydeevne.UPVC kugleventil som et eksempel, sammenlignet med metalkugleventilen, ventilhuset let vægt, stærk korrosionsbestandighed, kompakt udseende, let vægt, nem installation, stærk korrosionsbestandighed, bred anvendelsesområde, materialesundhed ugiftig, slid- modstandsdygtig, nem at skille ad, nem at bruge og vedligeholde.Ud over UPVC plastmateriale har plastkugleventilen også FRPP, PVDF, PPH, CPVC osv., dens strukturform er hovedsageligt fatning, spiralflange osv. Vores virksomhed har en række forskellige former og specifikationer af ventiler at vælge imellem.

Installer og brug
Konstruktion og installationspunkter: 1. Import og eksport installationsposition, højde, retning skal opfylde designkravene, forbindelsen er fast, tæt.2. Håndtaget til alle slags manuelle ventiler installeret på isoleringsrør må ikke vende nedad.3. Installer pakninger mellem ventilflanger og rørflanger i henhold til kravene til rørdesign.Fire.Før ventilinstallation skal der udføres en visuel inspektion for at bekræfte, at ventilen er ved at blive tryktestet af producenten.

Plast kugleventil som en integreret kugleventil, lækagepunkt mindre, høj styrke, forbinder kugleventilen installation og demontering bekvem.Installation og brug af kugleventil: Når flangen i begge ender er forbundet med røret, skal boltene strammes jævnt for at forhindre flangedeformation og lækage.Drej håndtaget med uret for at lukke, ellers åbent.Almindelige kugleventiler kan kun bruges til at afbryde og passere flowet, ikke til flowregulering.Væsker, der indeholder hårde partikler, har en tendens til at ridse boldens overflade.Her skal vi forklare, hvorfor normale kugleventiler ikke egner sig til flowregulering, for hvis ventilen er delvist åben i længere tid, vil ventilens levetid blive reduceret.Årsagerne er som følger: 1. Ventilpakninger kan blive beskadiget.Bolden vil blive beskadiget;3. Flowhastighedsjustering er ikke nøjagtig.Hvis røret er et højtemperaturrør, er det let at forårsage excentricitet


Indlægstid: Jul-05-2021